Wie ben ik?

Dag,

Ik ben Marieke Heijckmann, geboren in 1971. Ik ben moeder van twee geweldige zoons en getrouwd met Martijn. Al jaren riep ik: als ik 40 ben, wil ik therapeut worden. Ik heb toen de eerste stap gezet naar mijn therapeutschap. Ik ben in 2011 de opleiding gestart aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. Ik ben in 2016 afgestudeerd als Integratief Therapeut en heb me daarnaast ook gespecialiseerd in jongeren.

Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe fijn het is om af en toe een steuntje in de rug te krijgen. Iemand die goed luistert, die rake dingen zegt en je op het juiste spoor kan zetten.

In dit proces zou ik jou ook graag willen ondersteunen.

Al jaren werk ik binnen het beroepsonderwijs als coach en docent en begeleid ik jongeren en volwassen, dit vind ik geweldig om te doen. Vanuit daar kwam ook het verlangen de volgende stap te zetten. Ik wilde ook kijken naar de oorzaak van waarom het iemand niet lukt om een bepaalde stappen te zetten en iemand terugvalt in oud gedrag.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk waar ik heel veel voldoening uit haal. Ik vind het ontzettend mooi om met iemand mee te mogen kijken naar zijn proces. Ik ben nieuwsgierig wie jij bent en wat jou beweegt. De puurheid van de mens in al zijn emoties is voor mij een belangrijke drijfveer.

Als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met mij op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit iets voor je te kunnen betekenen!

Praktijk 11, voor jezelf

Het nummer 11 heeft voor mij een speciale betekenis. Niet alleen omdat ik op 11-11-2011 ben getrouwd, maar vooral om de letterlijke betekenis van 11: het gekkengetal. Het getal dat vóór het getal van perfectie (12) komt. We zijn dus niet perfect! Ik nodig je uit om uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen. Nieuw gedrag, een nieuw gevoel, een nieuwe houding of andere taal…

Daarnaast staat 11 voor mij ook voor 1+1, je hoeft het niet alleen te doen.

Daarom 11 voor jezelf!