Werkwijze

De eerste stap binnen je proces is gezet. Je zoekt naar een manier om je probleem te overwinnen, te gaan begrijpen en er daarmee weer grip op te krijgen. Zo kwam je hier. Je neemt jezelf en je klacht serieus en daarmee neem je weer regie in handen. Je bent op weg en deze weg geef jij zelf vorm, ook in de therapie.

Na je telefoontje of e-mail zal er een intakegesprek plaatsvinden. Hierin komen je persoonlijke omstandigheden, hulpvraag en doelstellingen aan bod. Dit vormt de basis van je behandelplan en daarmee het uitgangspunt van je behandeling. Ook maken we samen de keuze voor een traject vanuit psychotherapie of coaching.

De intake duurt 1 of 2 sessies. Na het intakegesprek starten we een traject dat kan variëren van 3 tot 15 sessies, Een sessie duurt 60 minuten. Tijdens vervolgafspraken stemmen we regelmatig af of jij je nog kunt vinden in de aanpak. Vaak spreken we bij de start iedere week af. Meestal wordt die periode tussen onze afspraken later wat langer. Met behulp van deze gesprekken en gerichte oefeningen verkrijg je inzichten, waardoor je jezelf op een dieper niveau leert kennen en je beter in staat bent te bereiken wat je wilt.

Daarbij is het goed om te weten dat het niet alleen gaat om je klachten, maar vooral ook om je mogelijkheden. Je zult merken dat je jouw kracht gaat gebruiken om met twee benen op de grond te gaan staan (11)!

Praktijk 11, voor jezelf!

Maak vrijblijvend een afspraak. Of bel of mail me zodat ik je vragen kan beantwoorden. Gewoon doen! Ik help je graag verder.

Bel me: 06 – 422 055 11

Mail me: marieke@prakijk11.nl